Skandaali! Armeijan naiset riisuivat kasarmilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Israelin puolustusvoimat on ensimmäinen armeija, joka sisällytti myös maan naiset yleisen asevelvollisuuden piiriin. Miesten palvelusaika on kolme vuotta, ja naiset suorittavat velvollisuutensa 21 kuukaudessa.

Nyt eräät armeijaa suorittamassa olleet naiset ovat ilahduttaneet maailmaa kasarmilla otetuilla stringipeppukuvillaan. Israelin puolustusvoimissa palvelleet naiset ovat nyt joutuneet pulaan Facebookiin julkaistujen paljastavien kuviensa takia. Takapuoliaan armeijavarusteissa esitelleet neitokaiset on määrätty rangaistavaksi, sillä kuvat turmelevat Israelin puolususvoimien imagoa, Gawker uutisoi.

Moni taho kuitenkin puolustelee, että on huomattavasti mukavampaa katsella kauniiden armeijanaisten poseerauksia kuin tuhoisia sotakuvia. Wikipedian mukaan israelilaisten naisten ei kuitenkaan tarvitse mennä armeijaan jos he ovat naimisissa tai jos heillä on lapsi. Lykkäystä voidaan myöntää yliopisto-opiskelijoille.