Jokamiehen unelma? Ashantin tiimalasivartalo pysäyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen r&b-laulajatar Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, on saavuttanut kuuluisuutta erityisesti Foolish ja What’s Luv -hittiensä avulla. Neitokainen seurusteli taannoin pitkään räppäri Nellyn kanssa, mutta pari erosi vuoden 2009 lopussa.

Nyt Ashanti on ollut lomailemassa Las Vegasissa, jossa hän intoutui myös ottamaan aurinkoa Keva-uimapukubrändin bikineissä. Neitokaisen treenattu vartalo pääsi oikeuksiinsa keltaisen ja oranssin värisissä bikiniasuissa.

32-vuotias Ashanti on julkaissut seitsemän albumia, joista menestynein on vuoden 2002 esikoislevy Ashanti. Se myi maailmanlaajuisesti 6,5 miljoonaa kappaletta. Tähti on esiintynyt myös elokuvissa, kuten Bride and Prejudice, Coach Carter, John Tucker Must Die ja Resident Evil: Extinction.