Cindy Crawfordin ensimmäinen bikinikuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ikonisimpien amerikkalaisten supermallien joukkoon lukeutuva Cindy Crawford on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Äskettäin neito aktivoitui jälleen, ja hänet nähtiin Cannesin elokuvajuhlilla Great Gatsby -elokuvan ensi-illassa.

Nyt 47-vuotias mallikaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan kaikkien aikojen ensimmäisen bikinikuvansa, jossa Cindy poseeraa 16-kesäisenä mallin alkuna Illinoisin Dekalbissa lukioaikaisen poikaystävänsä takapihalla. Vuonna 1982 napattu otos paljastaa, että neidossa oli jo tuolloin sitä jotain.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Minun ensimmäinen kansikuvani Dekalbin lukioaikana. Otettu lukiopoikaystäväni takapihalla, kirjoitti Cindy ja jatkoi viestiä toisella twiitillä.

– Uskokaa, kun sanon, ettei minulla ollut tuolloin aavistustakaan, minne tuo kuva minut johdattaisi!

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu Los Angelesissa ja Cindy pyörittää Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötä.