Huumeskandaali johti Tulisa Contostavlosin pidätykseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian X Factor -kisan tuomaristosta potkut saanut laulajatar Tulisa Contostavlos joutui äskettäin ison luokan ongelmiin, sillä hän jäi The Sun -lehden reportterille kiinni 934 euron arvoisen huumediilin järjestämisestä.

Neitokainen ei tiennyt olevansa tekemisissä peitetehtävässä olevan toimittajan kanssa. Lehti antoi tietonsa poliisin käsiin, ja nyt Tulisa on pidätetty. Laulajattaren osallisuutta huumeiden välitysbisneksessä tutkitaan Female First -lehden mukaan paraikaa.

– Poliisit pidättivät kaksi ihmistä, 35-vuotiaan miehen ja 24-vuotiaan naisen, ja veivät heidät Lontoon poliisiasemalle A-luokan huumeiden välittämistä epäiltyinä, kertoi Scotland Yard antamassaan lausunnossa.

Contostavlos kertoi The Sun -julkaisun toimittajalle voivansa toimittaa huumeita, koska eräs hänen parhaimmista ystävistään on kokaiinidiileri. Ystäväpiiri käytti naisen mukaan huumeista omia nimityksiä, ja kutsuu niitä makeisiksi. Neitokainen kertoi salaa nauhotetussa keskustelussa, ettei käytä itse aineita.