Uusi bikinitrendi? Amy Childs esitteli rantatyylinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Only Way Is Essex -televisiosarjassa aikoinaan näytellyt brittikaunotar Amy Childs lomailee paraikaa Espanjan Marbellassa. Amy on viime viikkoina viihtynyt varsin hyvin bikineissä ja paparazzien tähtäimissä.

Nyt 22-vuotias DD-poven omaava kaunotar on kuvattu bikineissä Espanjan Marbellassa. Amy nähtiin tavallista korkeammalla vyötäröllä varustetuissa valkoisissa bikineissä, joista voidaan povata jopa tulevan kesän trendiä. Aika näyttää onko bikineissä niukkuus jäämässä hiljalleen taakse.

Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti TOWIE-sarjan näyttelijänä. Suomessa Glamourelämää Essexissä -nimellä tunnettu sarja on edennyt jo yhdeksännelle tuotantokaudelleen. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.