Brandi Glanvillen kotiin murtauduttiin – 10 000 dollarin palkkio koirasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjan Brandi Glanville tunnetaan Hollywoodin puumanaisena, joka ei kursaile, kun on mahdollisuus esitellä omaa treenattua vartaloa paparazzikuvissa. 40-vuotias julkkis bongattiin vastikään cocktail-mekossa deiteiltä.

Nyt Brandin kohdalle on osunut huonoa onnea, sillä hänen Bel Airin kotiinsa murtauduttiin torstaina. Samalla blondin Chica-niminen koira joutui kadoksiin. Ihmiset yrittivät heti hyötyä asiasta, ja teeskentelivät löytäneensä lemmikin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Radar Online -lehden mukaan Glanville joutui pian epätoivon valtaan ja tarjosi huimaa summaa sille, joka onnistuisi palauttamaan kadonneen ruskean pikku chihuahuan takaisin julkkisomistajalleen.

– Talooni murtauduttiin ja yksi koiristani on kadoksissa. Soittakaa minulle! Tarjoan sille 10 000 dollaria, joka löytää Chica-koirani, kertoi Brandi Glanville twiitissään.

Brandi Glanville tunnetaan taannoisesta avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi myös otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.