Maailman seksikkäin mies: ”Huolehdin Justin Bieberistä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman seksikkäimmäksi mieheksi taannoin äänestetty näyttelijäkomistus Channing Tatum tuli isäksi toukokuussa, kun hänen vaimonsa Jenna Dewan synnytti parin Everly-tyttären. Vanhemmuus on tehnyt tähdestä kypsemmän, ja saanut hänet ajattelemaan asioita.

33-vuotias tähtikomistus on nimittäin kertonut, että teinitähti Justin Bieberin kohtalo huolestuttaa häntä. Channing Tatumin mielestä 14-vuotiaana julkisuuteen tullut kanadalaispoppari pääsi maailmanmaineeseen liian nopeasti. Hän toivookin, ettei suosio suista nuorta tähteä raiteiltaan, kuten monille muille lapsitähdille on käynyt.

– Uskon, että jäät henkisesti siihen ikään, jolloin tulet tähdeksi. Huolehdin Bieberistä. Se nuorukainen on todella lahjakas. Toivottavasti hän ei lähde ikäistensä nuorten touhuihin, koska sen ikäisen on todella vaikea olla vastuullinen, kun häneltä ei odoteta sitä, kertoi Channing Tatum Vanity Fair -lehdelle.

Näyttelijäkomistus kertoi vaimonsa raskauden aikana olevansa samalla kauhuissaan ja myös innoissaan isäksi tulemisesta. Channing Tatum paljasti kuulleensa kavereiltaan, että ensimmäisen vauvan syntymisen todistaminen on henkeäsalpaava kokemus. Raskaus teki Jenna-vaimosta ”eläimellisen koneen”, sillä miehen mukaan tämä treenasi hurjasti pitääkseen itsensä kunnossa.