Jourdan Dunn maailman seksikkäin yksinhuoltajaäiti?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailmassa koetaan usein ilmiöitä, jolloin joku tulokas saattaa nousta erääksi tavoitelluimmista mallikaunottarista. Taannoin esimerkiksi Suomen oma Suvi Koponen pääsi piireihin sisään ja hän on tällä erää todellinen kotimainen supermalli.

Tämän hetken nouseviin nimiin kuuluu myös brittiläinen tummaihoinen Jourdan Dunn, joka on toiminut nuoresta iästään huolimatta jo Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. 22-vuotias neito on yksinhuoltaja, ja hänellä on vuonna 2009 syntynyt Riley-poika.

Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Naomi Campbelliin verrattu neito nähtiin huhtikuussa myö Glamour Women of the Year Awards -tapahtumassa, jossa hänellä oli yllään rinnat huomion keskiöön tuova musta unelmamekko.