Huikeaa kahvitaidetta! 3D-cappuccinot liian upeita nautittavaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilaiset ovat tulleet tunnetuksi muun muassa mielikuvituksellisesta taiteestaan ja erikoisista keksinnöistään. Nyt japanilaiset kahvin ystävät pääsevät hörppimään juomia, joihin on tehty maitovaahdosta hieman muutakin kuin pelkkä sydämen kuva.

Moni erikoiskahveja nautiskeleva tietää kahviloiden tekevän juomiin maitovaahdolla kuvioita, mutta harva kahvilan työntekijä rakentaa maitovaahdosta kokonaisia taideteoksia. Japanilainen Kazuki Yamamoto on vienyt kahvien koristelemisen uudelle tasolle, hän nimittäin luo kuppeihin näyttäviä 3D-hahmoja.

Yamamoto on julkaissut tuotostensa kuvia portfoliossaan, eikä kahvilan kävijät saa hänen tuotteistaan tarpeeksi, RocketNew24-sivusto tietää. Erikoiskahvien pinnoilla muun muassa koreilee nalleja, kirahveja, hassuja luurankoja, kissoja ja omituisia olioita.