Paris Hilton kiistää riidan Kimin kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurapiirineitona ja hotelliperijättärenä tunnettu Paris Hilton oli aikoinaan Kim Kardashianin hyvä ystävä, ennen kuin kurvittaresta tuli koko kansan tuntema realitytähti. Neitokaisten tiet kuitenkin erkanivat ja heidän välilleen on mediassa yritetty rakentaa kissatappelun aineksia.

Nyt Paris on tyrmännyt väitteet julkkisten välisestä riidasta ja kertonut olevansa onnellinen raskaana olevan Kardashianin puolesta. Suomalaistaustaiseen River-poikaystäväänsä rakastunut Hilton ei kanna kaunaa siitä, että Kim käytti häntä ponnahduslautana omalle uralleen.

– Olen niin onnellinen hänen puolestaan – kaikkien ystävieni. Toivon aina muille parasta. Se on tärkeää elämässä hyvän karman takia. Olen iloinen voidessani auttaa ketä tahansa, kertoi Paris Hilton Entertainment Tonight -ohjelmassa.

– Hän halusi aina pienen prinsessan. En malta odottaa, miten hän pukee lapsen. Siitä tulee kaunis lapsi.

Paris Hilton on viime aikoina nähty lähinnä kuhertelemassa suomalaistaustaisen poikaystävän River Viiperin kanssa. Pariskunnan hääkellojen on otaksuttu soivan pian. Nainen suunnittelee myös oman hotelliketjunsa perustamista miljardin dollarin arvoisella omaisuudellaan isoisänsä jalanjäljissä.