Geri Halliwell paljasti: ”Yritin iskeä homoikonin!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ginger Spice -nimellä aikoinaan Spice Girls -yhtyeessä tunnettu Geri Halliwell teki tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa, ja onnistui menestymään omilla kappaleillaan. Viime vuonna ysäribändi teki paluun, mutta vain olympialaisten ajaksi.

Nyt Geri Halliwell on paljastanut yrittäneensä iskeä homoikonina tunnettua George Michaelia. Tähti kertoi The Sun -lehdelle olleensa ihastunut Georgeen jo nuoresta tytöstä lähtien, ja yrittäneen flirttailla laulajan kanssa tavattuaan hänet Spice Girls -uran aikana. Geri ei tuolloin tiennyt laulajatähden olevan homo.

– Tapasimme, katselin häntä flirttaillen, nuolin huuliani ja otin seksikkäitä asentoja. Tuntui, etten saanut mitään vastakaikua. Sitten juttelin hänen kanssaan puhelimessa ja hän alkoi puhua poikaystävästään. Ajattelin, että mitä? Miten saatoin olla niin väärässä? Geri paljasti The Sun -lehdelle.

Kaksikosta tuli kuitenkin väärinkäsityksen jälkeen hyvät ystävykset. Geri kuvailee Georgen olevan hänelle kuin veli, ja kertoo kummankin auttaneen toisiaan vaikeiden aikojen ja parisuhteiden yli.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.