Huippumalli Heidi Klum suosii tavallisia miehiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen huippumalli Heidi Klum erosi viime vuonna laulaja Sealista ja vaihtoi aviomiehen henkivartijaansa. Nyt supermalli paljasti henkivartijamiehen edustavan hänen unelmien miestyyppiä, ja onnellinen pari ikuistettiin West Hollywoodista ostoksilta.

Heidi Klum ei kertomansa mukaan pidä sliipatuista miehistä. Naisen makuun ovat ennemmin tavallisiin tai ehkäpä jopa hieman rentoihin vaatteisiin pukeutuvat kaksilahkeiset.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Splash
Kuva: Splash

People-lehdelle miesihanteestaan jutellut malli sanookin, että hän rakastaa suoria ja kuluneita, mutta istuvia farkkuja yhdistettynä hyvännäköiseen t-paitaan. Sattumalta hänen poikaystävänsä oli pukeutunut täysin hänen kuvailemaansa asuun, kun pari kuvattiin West Hollywoodissa ostosreissulla.

Heidi Klum myönsi seurustelevansa henkivartijansa Martin Kristenin kanssa Sealista eroamisen jälkeen. Huippumallilla on Sealin kanssa kolme yhteistä lasta sekä laulaja-exän adoptoima 7-vuotias Leni-tytär supermallin aiemmasta liitosta.