Kelly Brook märkänä bikinikuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Kelly Brook on yksi tunnetuimmista glamourmalleista. Hänet tunnetaan kurviensa lisäksi suhteestaan rugbypelaaja Danny Ciprianiin. Taannoin Katie Price väitti miehen pettävän Kellyä hetkellä millä hyvänsä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Burleskitähtenä ja teatterin lavalta tunnettu kaunotar nähdään turkkilaisen GQ-lehden tuoreen numeron rohkeissa kuvissa. Youtube-sivustolle lisätyssä videossa päästään kurkistamaan Kelly Brookin kuvaussessioihin, ja mallitähti nähdään esimerkiksi poseeraamassa vedessä paljastava uimapuku päällään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

33-vuotias Kelly Brook seurustelee tällä erää rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä siitä lähtien, kun neito erosi eksästään Thom Evansista. Cipriani satutti itsensä taannoin humalaisen bile-illan aikana juoksemalla suoraan bussiin alle.