Naistähtien turbohuulet järkyttävät – kaukana luonnollisesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Plastiikkakirurgia ja erilaiset kauneutta edistävät hoidot botox-pistoksista kavitaatioon ovat levinneet vuosien saatossa Hollywoodista kaikkialle länsimaihin. Viime aikoina myös suomalaisijulkkiksilla on nähty esimerkkejä täyteaineiden noloista vaikutuksesta huuliin.

Lopputulokset ovat olleet joissain kohdin yllättäviä ja jopa kauhistuttavia. Kansainvälisistä tähdistä esimerkiksi raskaana oleva kurvikuningatar Kim Kardashian on kulkenut Los Angelesin kaduilla huulet normaalia turpeampina. Monet tahot epäilevätkin realitytähden ottaneen huuliinsa lisätäytettä.

Niin ikään kohunäyttelijätär Lindsay Lohanin muodonmuutos on ollut lähivuosina ikävää seurattavaa. Punapäinen tähti on turvottanut huuliaan pistoksilla tehden itsestään huimasti vanhemman näköisen.

Nuorten brittitähtien keskuudessa ilmiö tuntuu olevan miltei vakio. Amy Childs, Lauren Pope, Lauren Goodger, Chloe Sims ja monet muut TOWIE-sarjan tähdet ovat tehneet huimia muutoksia kasvoihinsa ja vartaloonsa. Heidän huulensa ovat myös samasta turbomuotista veistetyt.

Britannian julkkisten Big Brotherissakin nähty Heidi Montag on eräs esimerkki siitä, kun naapurintyttömäisen kaunis neito muuntautuu kalifornialaiseksi botox-beibeksi. Monet vanhemmat tähdet Donatella Versacesta Janice Dickinsoniin ja Joan Riversiin ovat malliesimerkkejä siitä, miten plastiikkakirurgia ja botox-pistokset istuvat ikääntyvälle iholle.