Olivia Munn on liian seksikäs – ihmiset luulevat tyhmäksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn vieraili taannoin ruotsalaisen poikaystävänsä Joel Kinnamanin luona, ja maistoi paikallista perinneruokaa eli hapansilakkaa. Neitokainen ei voi omien sanojensa mukaan sietää kyseistä ruokalajia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Olivia on kertonut muistakin elämänsä haasteista. Brunette tähti on nimittäin liian seksikäs, mikä tuottaa hankaluuksia ihmisten kanssa. Munn kokee, että hänet tuomitaan ulkonäkönsä takia tyhmäksi, eivätkä ihmiset ota häntä vakavasti.

– En voi syleillä omaa seksuaalisuuttani ja olla miestenlehden kannessa sekä olla myös fiksu ja ajattelevainen, kertoi Olivia Munn Flare-lehden haastattelussa.

32-vuotias neito esiintyi vuosina 2010 – 2011 The Daily Show -televisio-ohjelman kirjeenvaihtajana. Hänen läsnäolonsa sarjassa kirvoitti paljon kritiikkiä, koska näyttelijätärtä pidettiin liian seksikkäänä osallistumaan kyseiseen ohjelmaan. Munn ihmetteleekin sitä, miksei kaunis nainen voi samalla olla ihmisten silmissä älykäs.