40-senttinen vyötärö on järkyttävä näky – nainen käytti vuosia korsettia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Korsetteja on jo satojen vuosien ajan käytetty luomaan kantajalleen kapea ja näyttävä vyötärö. Nyt eräs saksalaisnainen on vienyt mieltymyksensä kapeasta vyötäröstä astetta pidemmälle.

Nainen on nimittäin pitänyt korsettia yötä päivää edelliset kolme vuotta – näyttävin seurauksin. 24-vuotiaan Michele Kobken vyötärö oli erikoisen mission alussa ympärysmitaltaan 64 senttimetriä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Berliinissä asuva neitokainen päätti ryhtyä kavennuttamaan vyötäröään korsetin avulla. Kolme vuotta kestäneen yhtäjaksoisen korsetin pitämisen jälkeen Kobken vyötäron ympärysmitta on tällä hetkellä hämmästyttävät 40 senttimetriä, Daily Mail -lehti uutisoi.

Saksalaisnainen ei kuitenkaan ole vielä tyytyväinen näyttävään uumaansa. Kobke kertookin haluavansa kaventaa vyötäröänsä 38 senttimetriin, joka on tällä hetkellä maailman kapeimman vyötärön ennätysmitta. Vertailun vuoksi Daily Mail muistuttaa, kuinka esimerkiksi tavallisen brittinaisen keskimääräinen vyötärön ympärysmitta on noin 85 senttimetriä.