Amy Childsin jättimuodot täyttivät bikinit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Amy Childs tunnetaan TOWIE-sarjan entisenä tähtenä. Neito otti silikonirinnat 18-vuotiaana, jolloin A-kuppi suureni D-kupiksi. Tällä erää tähdellä on DD-kupit uuden operaation myötä.

22-vuotias Amy lomailee paraikaa Espanjassa, Marbellan auringossa. Neitokainen ikuistettiin paparazzikuviin neonvihreissä bikineissä, jotka korostivat Childsin uskomatonta rusketusta. Tähden muodot herättivätkin paljon huomiota rannalla.

Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Sarja on edennyt jo yhdeksännelle tuotantokaudelleen. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.