Yksityinen sukellusvenejätti suunnitteilla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme usein esitelleet maailman ökyrikkaiden omistamia luksusjahteja, joilla on usein hintaa jopa 100 miljoonaa dollaria tai enemmän. Nyt suunnitteilla on kuitenkin jotain sellaista, johon edes ökyrikkailla ei ole varaa. Aluksen nimi on Migaloo.

Migaloo on valtava yksityinen sukellusvene, jollaisesta vain superrikkaat voivat edes unelmoida. Itävaltalaisen Motion Code: Blue -yrityksen suunnittelijat ovat nyt esitelleet konseptin 115-metrisestä vedenalaisesta jahdista.

Alukselle ei ole vielä annettu edes hinta-arviota, mutta se on joka tapauksessa moninkertaisesti suurimpien huvijahtien verran. Migaloo pitää sisällään muun muassa terassin, sisäuima-altaan ja helikopterin laskeutumisalustan sekä tietenkin aluksen pinnalla ollessa laajat ulkotilat loungeineen ja baareineen.

Aluksen ollessa sukelluksissa voidaan vedenalaisia maisemia ihastella paksujen ikkunoiden läpi. Aluksessa on kahdeksan luksusluokan hyttiä kahdessa kerroksessa sekä elokuvateatteri, kirjasto, kuntosali ja pelihuone.