Beyoncen photoshoppaus järkyttää – nyt mentiin liian pitkälle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popdiiva Beyoncen kerrottiin taannoin suuttuneen H&M-brändille, kun se aikoi kutistaa neitokaisen kurvit mainoskuviinsa. Diiva antoi mielipiteensä kuulua kovaa ja korkealta, minkä seurauksena kuvia ei photoshopattu.

Nyt Beyoncen kuuluisa peppu on kuitenkin joutunut kuvankäsittelyn uhriksi. Mrs. Carter -maailmankiertueen pressitiedote ihmetytti monia, sillä siinä tähdellä nähdään muotisuunnittelija Roberto Cavallin liehuvahelmainen asu.

Kuva: Cavalli
Kuva: Cavalli

Knowlesin muodokas vartalo on kuitenkin pienennetty muotitalon tekemällä photoshoppauksella minimiin, ja hänestä on tehty hurjan laiha. Otos on jo ehtinyt herättää vihastusta faneissa, jotka kuvailevat kuvaa epärealistiseksi.

Beyoncea piinannut fani ilmoitti äskettäin jälleen itsestään, minkä vuoksi tähden turvahenkilökuntaa on viime päivinä lisäkoulutettu. Popkaunotar joutui vasta hiljattain tanskalaisen fanin kanssa liian läheisiin tekemisiin, kun yli-innokas ihailija oli läpsäyttänyt laulajaa takapuolelle.