Joel Madden kiinni huumeista – heitettiin ulos hotellista

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Lionel Richien tytär Nicole Richie ja Good Charlotte -yhtyeen laulaja Joel Madden ovat viettäneet viime vuodet eläen rauhallista perhe-elämää kahden lapsensa kanssa. Nyt Joel on noussut otsikoihin perheenisälle sopimattoman käytöksen johdosta.

34-vuotias Good Charlotte -rokkari on nimittäin päätynyt tekemisiin virkavallan kanssa Australian vierailunsa yhteydessä. Kengurumaassa The Voice -ohjelman tiimoilta käymässä olleen Maddenin hotellihuoneesta löydettiin viisi grammaa marijuanaa, Australian Herald News uutisoi. Löytö tehtiin huoneen siivoamisen yhteydessä.

Poliisi on kuitenkin jo kertonut, ettei löydön johdosta ole tehty pidätyksiä. Näillä näkymin rokkarille ei siis tule tapahtuneesta mitään seuraamuksia. Maddenin hotelli ei kuitenkaan katsonut suopeasti laulajan huumeseikkailuja, vaan amerikkalaistähteä pyydettiin poistumaan välittömästi.

Good Charlotte -yhtyeen laulaja Joel Madden on naimisissa Leidit landella -ohjelmaa tähdittäneen seurapiirijulkkiksen Nicole Richien kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, viisivuotias Harlow-tytär ja kolmevuotias poika Sparrow. Aviopari perusti vuonna 2007 yhteisen The Richie Madden Children’s Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön.