Kate Upton löysi kesäheilan – tämä lihaskimppu hänet valloitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kurvikaunotar Kate Upton täytti äskettäin 21 vuotta. Neitokainen on nuoreen ikäänsä nähden saavuttanut jo monia asioita, ja esiintynyt useiden lehtien kansikuvissa sekä mainoskampanjoissa.

Nyt Kate Upton on löytänyt itselleen uuden kesäheilan. Hän on Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiy, jonka neito tapasi yhteisten ystävien kautta. Pariskunta on käynyt useilla deiteillä tutustumassa toisiinsa.

– Se on uutta. Ystävät järjestivät heidät yhteen. He vasta aloittivat tapailemisen, kertoi lähde Us Weekly -lehdelle.

Maksim on varsinainen namupala, minkä voi huomata miehen Instagram-profiiliin lisäämästä otoksesta. Kuvassa hän on kuntosalilla treenaamassa lihaksiaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kate Upton tapaili aiemmin baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers -joukkueen syöttäjä ja mallikurvitar nähtiin romanttisilla kävelyillä Detroitin kaupungissa viime kesänä. Sittemmin Upton yhdistettiin musiikkimoguli P. Diddyyn, jonka kanssa tämän kerrottiin suudelleen eräässä yökerhossa. Pari kiisti romanttiset välit yhdestä suusta.