Kate Upton täytti 21 vuotta – tässä maailman halutuin vartalo

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kurvikaunotar Kate Upton on saavuttanut kiitettävästi huomiota muhkeilla muodoillaan, jotka on nähty esimerkiksi muotinäytöksissä catwalkilla. Mallineito on nyt täyttänyt 21 vuotta.

Katen nuorta kauneutta päästään nyt ihastelemaan uudessa kuvagalleriassa, johon on koottu hänen kuuluisimmat vähäpukeiset poseerauksensa. Otoksissa Kate nähdään muun muassa Esquiren, Voguen, Muse-lehden ja valokuvaaja Terry Richardsonin ottamissa kuvissa miltei ilman rihman kiertämää.

Upton tähdittää tulevaisuudessa The Other Woman -elokuvaa, jonka pääosassa nähdään Nikolaj Coster-Waldau, Leslie Mann, Cameron Diaz, Taylor Kinney ja Nicki Minaj. Komedia kertoo naisesta, joka tajuaa, että hänen poikaystävänsä on todellisuudessa avioliitossa. Suuttunut neito lyö hynttyyt yhteen komistuksen vaimon kanssa, ja naiset juonittelevat pettäjälle yhteistä kostoa.