Koira löysi uimarannalta sitrushedelmän – huikea reaktio videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkossa villitsee aina silloin tällöin hellyyttäviä eläinvideoita, joissa eläimet maistavat ensimmäistä kertaa jotain eksoottista ruoka-ainetta. Nyt eräs bokseri on kokenut elämänsä hämmästyksen, kun se löysi uimarannalta palan limeä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Huikealla YouTube-videolla koira ensin kiinnostuneena maistelee hedelmänpalaa. Tilanne muuttuukin nopeasti, kun bokseri todella maistaa limen kirpeyden. Tästä seuraa jokseenkin koominen tilanne.

Videolla koira hyppii edestakaisin päätään villisti heiluttaen. Koiran silmätkin näyttävät pullistuvan tämän päästä tajunnanräjäyttävän makuelämyksen seurauksena. Bokserin ensimmäinen kohtaaminen limen kanssa on kerännyt jo lähes 390.000 katsojaa.

– Alan kohta itkemään, miksi se tekee noin, koiran omistaja nauraa YouTube-videolla.