Claudia Romanin housut jäivät kotiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yleensä ihminen pukee ulos lähtiessään päälleen paidan lisäksi myös housut. Viime vuosina julkkiskaunottaret ovat kuitenkin uhmanneet tätä käytäntöä, ja asuina on nähty mitä ihmeellisempiä toppi- ja alushousuyhdistelmiä.

Nyt italialainen mallikaunotar Claudia Romani on liittynyt kurvineen housuttomien kaunotarten joukkoon. Neitokainen bongattiin nimittäin suosikkipaikaltaan, Miami Beachilta, pelkässä mustassa topissa ja stringeissä, jotka katosivat tähden peppuvaon uumeniin.

31-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.