Humalainen naiskaksikko määräsi pikkupojan kännikuskiksi

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Rattijuopumus on tunnetusti erittäin vakava rike, jonka seuraukset ovat harvoin kaunista katseltavaa. Eräät amerikkalaisnaiset halusivat välttää tähän rikokseen syyllistymisen. Naisten keinot olivat tosin kuitenkin vähintään kyseenalaiset.

54-vuotias Brenda Byrd ja 48-vuotias Sheila Joiner nimittäin laittoivat kymmenvuotiaan pikkupojan ratin taakse. Kyseessä oli Byrdin lapsenlapsi. Poliisit pääsivät ala-ikäisen kuskin kannoille Louisianassa, kun pojan ajama auto ei ollut pysyä omalla ajokaistallaan, The Huffington Post -lehti uutisoi.

Poliisin pysäytettyä heidät naiset kertoivat konstaapeleille laittaneensa pojan rattiin oman juopumustilansa johdosta. Autossa oli ollut tapahtumahetkellä myös 15-vuotias matkustaja. Byrd ja Joiner pidätettiin alaikäisen väärinkäytökseen osallistumisesta ja ajoneuvon luovuttamisesta ajokortittomalle kuljettajalle. Nuori kuski ja kyydissä ollut 15-vuotias päästettiin perheenjäsenten huostaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.