Katie Pricelle maksullinen YouTube-kanava: ”Voisin tehdä vaikka ruokaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisoimme taannoin siitä, että YouTube-videopalvelu aikoo aloittaa maksullisten palveluiden tarjoamisen. Uudistuksen ansiosta sivustolta löytyy myös erikoissisältöä, josta katsoja joutuu pulittamaan 0,75 – 3,75 euron maksun.

Nyt brittiläinen julkkispovipommi Katie Price on päättänyt hyödyntää uudistusta ja aikoo perustaa YouTube-sivustolle oman maksullisen kanavansa. Jordan-taiteilijanimellä tunnettu silikonineito on aiemmin nähty realityohjelmissa, mutta hän haluaa ottaa ohjat käsiinsä.

– YouTube on tie eteenpäin. Aloitan oman kanavani. Aion veloittaa videon katselemisesta yhden punnan. Voisin olla vaikka keittiössä tekemässä ruokaa tai hevosteni kanssa ratsastamassa. Se voisi olla mitä vain. Laskuttaisin ihmisiltä sen katsomisesta, kertoi Katie Price The Sun -lehdelle.

Raskaana oleva Price kertoi juuri olevansa tämän odotuksen aikana isompi kuin koskaan ennen. Neitokaisen jättimaha onkin ikuistettu paparazzikuviin raskauden aikana. Hän kertoo tietävänsä lapsen sukupuolen, mutta ei aio paljastaa sitä kellekään ennen pienokaisen syntymää.