Lil Kim auto-onnettomuudessa: ”Joudun käyttämään typerää tukea!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rap-artisti Lil’ Kim, eli Kimberly Denise Jones, on luonut uraa jo kauan ennen samankaltaisesta räväkästä tyylistään tunnettua Nicki Minajia. Kim on tosin ollut otsikoissa lähinnä plastiikkakirurgian seurauksena muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi.

Nyt 38-vuotias räppäri on joutunut auto-onnettomuuteen. Lil Kim paljasti asian Twitter-tilillään, jossa hän kertoi toipuvansa parhaillaan onnettomuudesta. Hän joutuu käyttämään kaulatukea seuraavan neljän ja puolen viikon ajan niskaan kohdistuneen piiskaniskuvamman vuoksi.

– Hei rakkaat. Olen ok, pieni auto-onnettomuus aiheutti minulle retkahdusvamman niskaan. Nyt joudun käyttämään tätä typerää tukea neljän ja puolen viikon ajan, mutta olen kunnossa, tähti Twiittasi.

Lil’ Kim tunnetaan hiphop-piireissä kiistanalaisesta imagostaan ja sanoituksistaan. Hänet tuomittiin vuonna 2005 ehdottomaan vankeuteen väärästä valasta. Neito on julkaissut neljä albumia, Hard Core, The Notorius K.I.M., La Bella Mafia ja The Naked Truth. Hän äänittää parhaillaan materiaalia viidennelle studioalbumilleen, joka kantaa nimeä Hard Core 2: All Hail the Queen.