Lacey Banghard tarjosi tyttörakkautta – riisui yläosattomiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Lacey Banghard vietti jokin aika sitten aikaansa kotimaansa julkkisten Big Brother -talossa. Neitokainen joutui paljastelunsa ansiosta tukkanuottasille kohupari Heidi Montagin ja Spencer Prattin kanssa.

Nyt 21-vuotias Lacey on ottanut aurinkoa ulkona pelkissä bikinihousuissa ja halaillut toista yläosattomissa olevaa kaunotarta. Yläosan muodokas neito oli kenties jättänyt vaatekaappiin, sillä hän halusi vartalonsa ruskettuvan ilman rajoja. Julkkis laittoi Twitter-blogiinsa myös otoksen, jossa hän poseeraa rintavana pelkissä alushousuissa ja korkokengissä.

Glamour-mallina tunnettu Banghard on viime aikoina lähinnä esitellyt kurvikasta kroppaansa The Sun ja Nuts -lehtien sivuilla. Big Brother -talossa hän sai aikaan riidan kävelemällä yleisiin suihkutiloihin alastomana, vaikka Heidi Montag oli aviomiehensä kanssa siellä tekemässä aamutoimia. Povekas Heidi suutahtikin Laceylle siitä, että tämä paljasteli hänen siippansa läsnäollessa.