Jannika B: ”Mulla ei ole tissejä joita tyrkyttää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Radioaalloilla soivat parhaillaan alituisesti Jannika B:n hitit, jotka on lohkaistu hänen Kaikki rohkeus -esikoislevyltään. Stara tiedusteli suosikkilaulajalta mistä hän saa itsevarmuutta keikoilleen, jotka häntä edelleen jännittävät.

– Korkeakorkoiset keikkakengät, ilman niitä en voi vetää. Ne tuovat mukaan sellaista tiettyä juttua. Olen pidempi. Esiintyjän alter ego astuu esiin. Ne on lisäksi niin painavat, että pitävät väkisinkin jalat maassa, Jannika B kertoi Staralle.

– Monella tähdellä on joku juttu, mitä he tekevät ennen keikkaa tai sen aikana, esimerkiksi lavalle vedetään päälle tietyt housut. En koe itseäni kauhean itsevarmaksi lavalla vähissä vaatteissa. Mulla ei ole tissejä, joita tyrkyttää.

– Joillekin se on juttu, mikä tuo varmuuden. Haluan uskoa, että olen musiikkini ja tunteeni kautta kiinnostava jätesäkki päälläkin. Toki on kiva laittaa lavalle päälle jotain erilaista, harvemmin lähden minnekään kylille glitterpuku päällä.