Katie Price pillastui – ei päästetty solariumiin raskauden takia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen julkkispovipommi Katie Price kertoi äskettäin, kuinka hän on päättänyt perustaa YouTube-sivustolle oman maksullisen kanavansa. Jordan-taiteilijanimellä tunnettu silikonineito on aiemmin nähty realityohjelmissa.

Nyt neitokainen on suuttunut häntä palvelleelle solariumin työntekijälle. The Mirror uutisoi, kuinka Price oli yrittänyt päästä solariumiin Tan Fix -salongissa Surreyssä siinä kuitenkaan onnistumatta. Neitokaiselle oli kerrottu, ettei solariumissa käymistä suositella raskaana oleville naisille.

35-vuotias povipommi odottaa parhaillaan neljättä lastaan. Naisen edustajan mukaan hän asioi käännyttämisen jälkeen toisessa solariumissa, jossa hänet otettiin ilomielin vastaan. Price on kommentoinut tapausta sanomalla, että hänen lääkäreidensä mukaan raskaana ollessaan saa nauttia solariumista pienissä määrissä silloin tällöin.

Raskaana oleva Price kertoi juuri olevansa tämän odotuksen aikana isompi kuin koskaan ennen. Neitokaisen jättimaha onkin ikuistettu paparazzikuviin raskauden aikana. Hän kertoo tietävänsä lapsen sukupuolen, mutta ei aio paljastaa sitä kenellekkään ennen pienokaisen syntymää.