Naisesta manattiin pois pahaa henkeä – sai sydänkohtauksen

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Nykypäivän maailmassa kaikki eivät usko pahoihin henkiin, mutta silti muutamat ammattimanaajat kertovat olevansa kiireisiä ja hyvin työllistettyjä. Kerroimme taannoin italialaispappi Isä Gabriele Amorthista, joka suorittaa parhaimmillaan 20 manausta päivässä.

Nyt Wyomingin Rivertonissa eräälle naiselle suoritettu manaussessio eteni niin rajuksi, että nainen sai tilanteessa sydänkohtauksen. Hätäkeskukseen soittanut henkilö kuvaili naisen lopettaneen hengityksen samalla kun hänen päälleen pirskoteltiin seremoniassa pyhää vettä.

Toisten yrittäessä poistaa naisesta poltergeistia alkoi hän oireilla kuin sydänkohtauksessa. Demonin kerrotaan aiemmin muun muassa rikkoneen tavaroita ja purreen ihmisiä. Asiasta raportoineen KTAK-radiokanavan mukaan nainen vietiin pian sairaalaan. Poliisin mukaan hänen tilansa on tällä hetkellä vakaa.