Sofia Ruusila voitti bikinikaunottarien MM -tittelin Suomeen – kuvat huikeasta vartalosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitnesskaunotar Sofia Ruusila-Nousiainen tuli aikoinaan monille tutuksi voitettuaan vuonna 2010 Miss Helsinki -tittelin. Parhaillaan hän tekee jo kansainvälistä uraa, sillä nyt Sofia on voitanut merkittävän kansainvälisen palkinnon.

Ruusila-Nousiainen voitti nimittäin Budapestissä järjestetyssä kilpailussa WABBA-liiton Miss Model -kilpailun maailmanmestaruuden.

– WABBA MM-kulta!!!!! Kiitos!!! Ja isoin kiitos tietysti valmentajalleni! Sofia hehkutti Facebookissa.

Vuonna 2010 Sofia oli Googlen hakutilastoissa eniten suosiotaan kasvattanut suomalainen julkisuuden henkilö. Sofia kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011 ja seuraavana vuonna pariskunta meni naimisiin. Parin suhdetta saatiin jännittää aikoinaan myös Big Brother -ohjelmassa. Taannoin Sofia bongattiin myös Kristal-hahmon musiikkivideolta yhdessä Sara Siepin kanssa.