Tamara Ecclestone naimisiin – kuvat hulppeista hääjuhlista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on joutunut viime vuosina kokemaan kovia rakkausrintamalla. Ex-kihlattu Omar Khyami petti häntä ja asia tuli ilmi seksivideon kautta.

Sittemmin Tamara on löytänyt rinnalleen uuden miehen – entisen pankkiiri Jay Rutlandin. Pariskunta meni naimisiin tiistaina rauhallisessa 150 juhlavieraan seremoniassa ystävien ja perheen kesken Rivieralla. Hääjuhla oli sitten asia erikseen, siellä riitti vauhtia.

Tuore aviopari juhlisti avioitumistaan valkoisella väriteemalla järjestetyillä rantapartyilla, joissa viini virtasi ja hauskaa riitti. Seurapiirikaunotar oli juhlien kuningatar valkoisessa sifonkipaidassaan ja bikineissä. 28-vuotias Tamara otti bileistä kaiken irti ja näytti humaltuneen yhtä paljon rakkaudesta kuin nautiskelemistaan drinksuista.