Amber Rose esitteli takapuoltaan kameralle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotojensa vuoksi maailmanmaineeseen noussut mallikaunotar Amber Rose synnytti taannoin esikoispoikansa Sebastianin. Neitokainen on myös innostunut ottamaan tatuointeja. Tähti on ottanut iholleen esimerkiksi kuvan miehestään Wiz Khalifasta.

28-vuotias kaunotar on jälleen julkaissut Twitter-tilillään kuvia, joita voi tähden tavanomaista säädyllisemmästä pukeutumistyylistä huolimatta kuvailla varsin seksikkäiksi. Puutarhamiljöössä otetuissa otoksissa Amber Rose esimerkiksi nojaa vesialtaaseen, esitellen hyvinmuodostunutta takapuoltaan kameralle.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä, että hän pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta todellisuudessa Amber olikin jo vaihtanut kumppaninsa Wiz Khalifaan. Khalifa on mukana kihlattunsa esikoissinglellä Fame.