Kate Winsletin vauva lähtee avaruuteen – maailman nuorimpana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Kate Winslet avioitui bisnesmies Ned RocknRollin kanssa viime vuoden lopulla. 37-vuotias Titanic-tähti ja 34-vuotias RocknRoll saivat toisensa pienimuotoisessa seremoniassa ja nyt odottavat nyt yhteistä esikoistaan.

The Sun -lehti kertoo, että isäksi tuleva Ned tahtoo muistaa heidän lastaan yhtä hulppealla lahjalla kuin taannoin vastavihittyä vaimoaan. Bisnesmoguli Richard Bransonin veljenpoika RocknRoll antoi Bransonin lahjoituksesta Winsletille häälahjaksi avaruuslennon.

Nyt myös RocknRollin ja Winsletin syntymätön lapsi on saanut samaisen lahjan, ja jälkikasvu pääsee maailman nuorimpana henkilönä toteuttamaan avaruuslennon synnyttyään.

Myös Katen kaksi muuta lasta pääsee Nedin kustantamana avaruuteen. Perhe tekee ensimmäisen avaruuslentonsa myöhemmin tänä vuonna 25. joulukuuta. Virgin Galacticin operoima avaruuslento kustantaa 200.000 dollaria henkilöltä, ja sille on ilmottautunut jo suuri määrä superjulkkiksia, kuten Justin Bieber, Ashton Kutcher ja Mila Kunis sekä Angelina Jolie ja Brad Pitt.