Aviomies kuristi julkkiskokkia julkisella paikalla

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Brittiläinen julkkiskokki Nigella Lawson tunnetaan ruokaohjelmistaan ja kirjoittamistaan ruokateoksista. Hän on saavuttanut ylistystä myös kurvikkaan vartalonsa vuoksi. Kaunotar on tunnustanut assosioivansa laihuuden kuolemaan.

Julkkiskokki on ollut kymmenen vuotta naimisissa miljonääri Charles Saatchin kanssa. Nyt pariskunnan välit rakoilevat, sillä heidän on nähty käyvän erittäin epämiellyttävä välienselvittely lontoolaisen ravintolan terassilla. Nigella oli alkanut itkeä kesken kiivaan sanailun. 53-vuotias brittikaunotar oli yrittänyt rauhoitella suuttunutta miestään, mutta Sunday People -lehden mukaan Saatch oli alkanut kuristamaan vaimoaan.

Katso kuva tästä.

Tapahtuneesta otetuissa kuvissa näkyy, kuinka multimiljonääri tarrasi vaimoaan kaulasta yhdellä kädellä, mutta lopulta 70-vuotias mies oli kiinni vaimonsa kurkussa kaksin käsin. Saatch poistui paikalta pariskunnan yhteiseen autoon. Nigella seurasi häntä itkien ja järkyttyneen näköisenä.

Brittiläinen Nigella Lawson on julkaissut useita ruoanlaittoa käsitteleviä teoksia. Hänet tunnetaan flirttailevasta tv-juontamisestaan. Lawson onkin saanut vuosien saatossa tittelin Ruokapornon Kuningatar, koska hän ei häpeile nauttia aistikkaasti laittamastaan ruoasta.