Courtney Stodden otti silikonirinnat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimo Courtney Stodden kertoi hiljattain julkisuudessa kuvanneensa itsestään seksivideon. Hänen muodoistaan on keskusteltu julkisuudessa, ja monet epäilivät neitokaisen käyneen muokkaamassa vartaloaan, vaikka plastiikkakirurgi todisti hänet luomuksi.

Nyt 18-vuotias julkkistyrkky on kuitenkin vieraillut ensimmäistä kertaa rintaleikkauksessa, ja hänen jättisuurta poveaan suurennettiin viime viikonloppuna. Julkkisnainen kertoi E! Newsille, että lopputulos on uskomaton ja seksikäs.

Courtney ikuistettiin aviomies Doug Hutchinson kanssa hiljattain shoppailureissulla Los Angelesissa, ja vaaleaverikön aiempia muotoja katsellessa voi vain ihmetellä, että kuinka suuret hänen rintansa ovat leikkauksen jälkeen. Courtney odottaa kertomansa mukaan pääsevänsä pian esittelemään uusia muotojaan bikineissä – tai jopa ilman niitä.

Courtney Stodden sai täysikäistyttyään hurjan määrän tarjouksia pornoelokuvia tuottavilta yrityksiltä. Povipommi ei ollut tuolloin täysin varma, haluaisiko ryhtyä aikuisviihdebisnekseen, mutta nyt hän havittelee Playboy-lehden sivuille. Hugh Hefner torjui taannoin Courtneyn Playboy-pupuhaaveet, mutta neitokainen luottaa uuteen ulkomuotoonsa.

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt Doug Hutchinson ja nykyään 18-vuotias Courtney Stodden menivät naimisiin muutama vuosi sitten Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.