Summer Sound Festival lipuu nyt merelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Euroopan suurin elektronisen musiikin tapahtuma Summer Sound Festival valtaa jälleen Helsingin Messukeskuksen 26. – 28. heinäkuuta. Juhannuksena festivaali lähtee merille, kun Summer Sound Warm Up -risteily juhlitaan Tallink Europalla.

Risteilyn musiikista vastavat Summer Soundin isännät Heikki L ja Alex Kunnari. Festivaalia juhlitaan ennen sen alkua Itämeren aalloilla yhteensä kolme kertaa, ja viikko festivaalin jälkeen Europalla järjestetään vielä hulppeat päätösbileet. Lisäksi tapahtuman lämmittelykiertue tarjoaa maistiaisia festaritunnelmasta maan suurimmissa kaupungeissa.

Varsinaisen festivaalin pääesiintyjänä nähdään vuonna 2011 uransa lopettanut Faithless, yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä tanssimusiikkiyhtyeistä. Yhtye nähdään comeback-keikalla perjantaina 26. heinäkuuta.