Courtney Stoddenin rinnat pienemmät kuin luultiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimo Courtney Stodden tuntuu lentelevän kohusta toiseen. Hänen rintojensa aitoudesta on keskusteltu moneen otteeseen, kunnes plastiikkakirurgi todisti hänet luomuksi. Nyt kuitenkin tähän asiaan on tullut muutos, kun neitokaisen C-kupista leikattiin DD-kuppi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

18-vuotias Courtney on näyttänyt povekkaalta aiemminkin, mutta neito myönsi tämän johtuvan Victoria’s Secret -merkin push up -rintaliiveistä, jotka saivat C-kupin näyttämään muhkeammalta. Leikkaus suurensi kurvit oikeasti muotoon, joka miellyttää eniten tähtösen silmää.

– Käytin Victoria’s Secret -rintaliivejä. Annoin ihmisille illuusion siitä, että olin kaksi kuppikokoa suurempi kuin olin oikeasti. Olin C-kuppikokoa, ja näytti kuin minulla olisi ollut DD-kuppi. Oloni tuntui mukavammalta siten, ja tunsin olevani kokonainen, kertoi Stodden E! Online -lehdelle.

Aviomies Doug Hutchison ei ollut naisen mukaan muutoksen kannalla. Mies kuitenkin tuki teinivaimoaan, ja antoi tämän mennä veitsen alle kookkaampien rintojen toivossa. Stodden kertoo haastattelussa rakastavansa uusia Jessica Rabbit -muotojaan, jotka saavat hänet tuntemaan olonsa seksikkäämmäksi.