One Directionin Harryn tatuointi paljastui – homoikonin sanoituksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen One Direction on tämän hetken suosituin ja seuratuin poikabändi maailmassa. Taannoin yhtye pyysi fanejaan julkaisemaan sivuillaan valokuvia tatuoinneistaan.

Yhtye joutui kuitenkin tukalaan tilanteeseen, sillä Britanniassa alle 18-vuotiaat eivät saa ottaa tatuointeja ilman huoltajan lupaa. Yhtyeen 19-vuotiaalla Harry Stylesillä arvellaan olevan noin 30 erillistä mustekuvaa kehossaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt paljasjaloin Miamissa liikkunut suosikkilaulaja on paljastanut aikaisemmin piilossa olleet, jokseenkin yllättävät tatuointinsa. Tähden jaloissa nähdään nimittäin teksti ”Never gonna dance again”, joka viittaa George Michaelin Careless Whisper -hittiin vuodelta 1984.

One Direction on ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa, eli yli 20.000 kappaletta.