Rihannan peitonneen bikinipeppu käänsi katseet – mitä löytyikään takareidestä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Chris Brown on viime vuosina pallotellut kahden naisen välillä, sillä artisti on seurustellut poptähti Rihannan ja mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Viime aikoina Rihanna on saanut väistyä vietnamilaissyntyisen mallikaunottaren edestä.

Tranin kerrotaan asuvan jo avoliitossa Brownin kanssa, mutta silti pari on vältellyt näyttäytymistä yhdessä julkisesti. Eilen Karrueche kuvattiin nauttimassa vapaapäivästä bikineissä Miamissa, ja hänen bikinipeppunsa lisäksi miesten huomion kiinnitti myös oikeassa takareidessä oleva vetoketju-tatuointi.

Karrueche Tran oli taannoin mukana, kun Chris Brown kolaroi autonsa. Tapaus on poliisitutkinnassa ja voi viedä Brownin jopa vankilaan, mikäli laulaja katsotaan syylliseksi. Taannoin Karrueche julkaisi Twitterissä otoksen, jossa hänen peppunsa on Brownin kasvojen edessä. Rihanna reagoi otokseen julkaisemalla kuvan omasta takamuksestaan.