Maailman seksikkäin mies hempeili – kuva sulattaa naisten sydämet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman seksikkäimmäksi mieheksi kruunattu Channing Tatum tuli toukokuussa isäksi. Nyt hän on juhlistanut ensimmäistä isänpäiväänsä viime viikon sunnuntaina vaimonsa Jenna Dewanin ja Everly-tyttären kanssa.

33-vuotias näyttelijä julkaisi Facebook-profiilissaan kuvan, jossa perhe nähdään ensimmäisessä yhteiskuvassaan. Otos on myös ensikatsaus pariskunnan vauvaan. Jenna-vaimo on valinnut otoksessa ylleen antavan paidan.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Tähtikomistus kertoi taannoin, että teinitähti Justin Bieberin kohtalo huolestuttaa häntä. Channing Tatumin mielestä 14-vuotiaana julkisuuteen tullut kanadalaispoppari pääsi maailmanmaineeseen liian nopeasti. Hän toivoikin, ettei suosio suista nuorta tähteä raiteiltaan, kuten monille muille lapsitähdille on käynyt.