”Häpykarvoilla hyökännyt nainen on syyntakeeton”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Hugh Jackman joutui viime viikolla erikoiseen tilanteeseen newyorkilaisella kuntosalilla naisfanin hyökätessä hänen kimppuunsa kesken treenin. Nainen ilmaisi rakkautensa näyttelijää kohtaan heittämällä miestä häpykarvojen täyttämällä parranajokoneella.

Naista oltiin tapauksen vuoksi syyttämässä vakavasta ahdistelusta. Nyt psykologisessa arvioinnissa on kuitenkin ilmennyt, että 46-vuotias nainen on henkisesti epävakaa ja näin ollen syyntakeeton. New York Post -lehden mukaan Thurston odottaa parhaillaan jatkotoimenpiteitä New Yorkin Rikers Islandilla sijaitsevassa vankilassa.

Hyökännyt nainen julisti kuntosalilla rakkauttaan näyttelijää kohtaan ja pakeni paikalta. Poliisit saivat hänet kiinni tapahtumapaikan läheltä. Jackman tiedotti medialle toivovansa, että vainoaja saa hyvää hoitoa.