Aviomies mokasi – 17 000 euron sormus lähti kympillä kirpputorilla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Häiden yhteydessä moni nainen pakahtuu ilosta saadessaan vasempaan nimettömäänsä haluamansa hääsormuksen. He kokevat varmasti syvää sympatiaa erästä amerikkalaisnaista kohtaan, joka on noussut otsikoihin hänen miehensä katastrofaalisen virheen johdosta.

31-vuotiaan Racquel Cloutierin aviomies Eric nimittäin vahingossa myi naisen 23.000 dollarin, eli noin 17.200 euron arvoisen hääsormuksen vain kymmenellä dollarilla. ABC News uutisoi, kuinka kalifornialaisnainen oli ollut sairaalassa synnyttämässä viidettä lastaan. Vaimonsa sairaalareissun aikana Eric oli päättänyt viedä perheelle tarpeettomaksi käyneitä tavaroita kirpputorille.

Aviomiehellä ei kuitenkaan ollut aavistustakaan, että Racquel oli piilottanut arvosormuksensa vanhaan kellolaatikkoon. Pienten lasten äiti ei ollut halunnut kaksivuotiaiden kaksostensa löytävän arvokasta sormusta. Eric oli laittanut kellolaatikon kirpputorille myyntiin, jossa sen osti tuntematon naishenkilö kymmenellä dollarilla.

Racquel on luonnollisesti melko murtunut tapahtuneesta. Kaksikko on jakanut tarinaansa ahkerasti medialle, jotta laatikon ostanut nainen palauttaisi sen sisällä olleen sormuksen. Pariskunta toivoo, että ostaja olisi rehellinen ja antaisi vahingossa laatikkoon jääneen sormuksen takaisin omantuntonsa takia.