Brandi antoi potkut avustajalle – hukkasi koiran?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beverly Hillsin Täydelliset naiset -realitysarjan Brandi Glanville tunnetaan Hollywoodin puumanaisena, joka ei häpeile esitellä treenattua vartaloaan paparazzikuvissa. Tähteä koetteli kuitenkin taannoin tragedia, sillä hänen Bel Airissa sijaitsevaan kotiinsa murtauduttiin.

Murron seurauksena yksi 40-vuotiaan tähden koirista katosi. Brandi Glanville on tarjonnut Chica-koiran löytäjälle 10.000 dollarin palkkiota. Tähti kertoi murron jälkeen, ettei syytä tapauksesta avustajaansa, jonka seurassa Chica-koira viimeksi nähtiin. Brandi kuitenkin pyörsi sanansa, sillä nyt avustaja on erotettu.

– En työskentele enää Brandille. Hän tekstasi minulle lauantaina, ja kertoi että en osannut hoitaa työtäni koiran kadottua, nimettömänä pysyttelevä 23-vuotias avustaja kertoi TMZ-verkkosivustolle.

Puumanaisen ex-avustaja on erottamisesta ymmärrettävästi näreissään. Hän kertoo tehneensä kaikkensa varmistaakseen Chican olevan turvassa. Avustajan mukaan Brandi on myös velkaa hänelle kahden viikon palkan verran.

Brandi Glanville puolestaan uskoo avustajan itsensä hukanneen Chica-koiran, ja lavastaneen murron peittääkseen jälkensä. Realitytähti kertoi, ettei voi luottaa avustajan pitävän huolta lapsistaan, mikäli tämä ei osaa huolehtia hänen koiristaankaan.