Jennifer Lopez jätti jälkensä Hollywoodiin – tältä bileet näyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Jennifer Lopez on nähtiin taannoin Live It Up -musiikkivideonsa kuvauksissa, joissa hän keikisteli uimapuku yllään. Kuvaukset kuitenkin keskeytyivät ampumavälikohtaukseen, mutta kukaan ei loukkaantunut ammuskelussa.

Nyt supertähti on saanut jokaisen viihdetaiteilijan himoitseman kunnian, kun Hollywoodin Walk of Famella paljastettiin Lopezille oma tähti. Neitokainen oli perheineen juhlistamassa tilaisuutta, joka jätti hänen jälkensä lopullisesti Hollywoodin viihdemaailmaan.

43-vuotias Jennifer Lopez seurustelee nykyisin 18 vuotta nuoremman toyboy-komistus Casper Smartin kanssa. Hän erosi vuonna 2011 Marc Anthonystä seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Entisellä pariskunnalla on kaksoset Emme ja Maximilian, jotka syntyivät vuoden 2008 helmikuussa.