Kimin ystävää uhattiin veitsellä – lennon aikana! Poliisi pidätti uhkailijan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kim Kardashian on ollut runsaasti otsikoissa raskautensa ja synnytyksensä johdosta. Kanye Westin kanssa esikoisensa saanut realitykaunotar nähdään usein liikenteessä parhaimpiin ystäviinsä lukeutuvan Jonathan Chebanin kanssa.

Nyt Cheban on joutunut julkkisstatuksensa johdosta uhkaavaan tilanteeseen lennollaan New Yorkista Los Angelesiin, TMZ uutisoi. Hyvän ystävänsä realitysarjoista suurelle yleisölle tutuksi tulleen miehen lennolla ollut nainen oli kesken matkan kirjoittanut Twitteriin, että ”Jonathan Cheban on lennollani, pitäisikö minun viiltää häntä aseellani?”.

Nainen oli tämän jälkeen vielä kirjoittanut, kuinka hänellä on mukanaan ”melko vaikuttava” taskuveitsi. Uhkaavat tweetit saivat nopeasti aikaan jatkotoimenpiteitä. Cheban vastasi naiselle Twitterissä viestillä, jossa luki vain ”Poliisi?”. Koneen laskeuduttua Los Angelesiin nainen kuljetettiin poliisivoimin pois lentokoneesta.

Myöhemmin selvästikin katumapäälle tullut nainen kirjoitti Twitterissä, kuinka kyseessä oli ollut vain huono vitsi. Neitokaisen mukaan Cheban myös näyttää kuumalta. Viranomaisten tutkittua asiaa kävi ilmi, ettei naisella todellisuudessa ollut teräasetta mukanaan lennolla.