Näyttelijä halusi näyttää Ryan Goslingilta – 4 000 euroa kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monilla henkilöillä on omat suosikkikasvonsa julkisuuden henkilöiden joukosta. Jonkun kaunottaren tai komistuksen piirteet saattavat herättää tunteen, että haluaisi näyttää kyseiseltä henkilöltä.

Newjerseyläinen näyttelijä Nicholas Ryan ihaili Hollywood-tähti Ryan Goslingia niin paljon, että panosti 4.000 euron kauneusoperaatioihin näyttääkseen idoliltaan. 32-vuotias mies on ottanut lukuisia botox-pistoksia parannellakseen kasvojensa piirteitä.

– Halusin leukaani lisää jämäkkyyttä kuten Ryan Goslingilla. Yritän saada rooleja, joissa etsitään miehelle rosoisempaa ilmettä. Suosikkini Ryan Goslingin elokuvista on Gangster Squad, se rooli sopii sankarillisille kasvoille, kertoi Nicholas Ryan Daily Mail -lehdelle.

Ryanin mukaan naiset rakastavat kyseistä tähtinäyttelijää, ja tämä on myös hänen mielestään taitava ammatissaan. Mies sai operaatiossa kymmenittäin täyteainepistoksia, jotka turvottivat hänen kasvojensa osia. Näyttelijää operoineen plastiikkakirurgin Tim Neavinin mukaan monet muutkin miespotilaat ihannoivat Goslingin ulkonäköä.