Tamara Ecclestone juhlisti avioliittoa pikkuhousukuvalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme taannoin kuinka F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone avioitui näyttävästi Jay Rutlandin kanssa Etelä-Ranskassa järjestetyissä luksushäissä. Upporikkaan perheen tytär on sittemmin viettänyt kuherruskuukautta Välimerellä.

Tamara Ecclestone on selkeästi ylpeä avioliitostaan 31-vuotiaan pankkiirin kanssa. Seurapiirikaunotar juhlisti naimisiin menoaan jakamalla Twitter-seuraajiensa iloksi kuvan takapuolestaan. Tamaralla on otoksessa jalassaan pikkuhousut, joita koristaa ”Mrs Rutland”-teksti.

– Olen niin onnellinen ollessani… tähti kirjoitti twiitissään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Ennen kuherruskuukauden reissuun lähtöään tuore aviopari juhlisti avioitumistaan valkoisella väriteemalla järjestetyillä rantapartyilla, joissa viini virtasi ja hauskaa riitti. Seurapiirikaunotar oli juhlien kuningatar valkoisessa sifonkipaidassaan ja bikineissä. 28-vuotias Tamara otti bileistä kaiken irti ja näytti humaltuneen yhtä paljon rakkaudesta kuin nautiskelemistaan drinksuista.