Jada Pinkett Smith käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi, ja molemmat ovat niittäneet menestystä.

Perjantaina Jada Pinkett Smith ikuistettiin nautiskelemassa olostaan rannalla Havaijilla, jossa hän testaili surffilaudan ominaisuuksia valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Kuvien perusteella hän on edelleen huippukunnossa.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.